8 stories

Tjaaaa

Har precis blivit klar med några timmars bakande av tårtor till imorgon (Rs student).
Dom är galet stora hahaha, och då har jag inte ens dekorerat dom ännu!
8 våningar blir det, eller om man räknar med fyllningarna som våningar så blir det 16.
Chocklad/jordgubb/hallon mousse, maräng, frukt, hallongrädde, kexchoklad, vaniljkesella mm
Ska ta bild på dom imorn, det var för mörkt nu :/

Ikväll sover jag hos min älskling. Jag ska passa på att gömma hans presenter nu innan han kommer hem igen.
Jag har varit skit dålig på att blogga nu den senaste tiden men det är sjukt mycket som händer just nu.

Och för er som inte visste - JAG KOM TVÅA IDAG = 5000 kr rikare i plånkan.

Nu ska jag komma på något bra gömställe...




Back on track

Hej mina vänner!
Blev ett litet uppehåll där, men så blir det ibland!
Men har sett att många av er har varit inne ändå så fick lite skuldkänslor nu.

Hursom, på torsdag är det en liten tävling som sagt. Och jag har ridit ponnyn 2 ggr nu. Hehe...
Men det går bra faktiskt! Vi ska hoppa idag :) Ska träna lite grunder mest och bana eftersom hon inte hoppat så mycket tidigare.

Red en privat träning igår för Maria. Hon hade tydligen jobbat på BäRF innan jag började där så hon kände lite folk där. Hon var så glad att jag var så duktig på att rida. Då sken man upp lite extra med tanke på att jag inte ridit ordentligt på ett tag nu. Och passet gick riktigt bra så jag är jätte nöjd! Vi jobbade mest med att få henne lösgjord och arbeta ordentligt samt orka jobba i form för hon har blivit jätte stel och lat den senaste tiden.

Men nu ringde Ella (Papayas ägare) så jag ska brumma iväg på min svarta fara nu så får ni mer update senare om jag hinner. Jag ska ju tävla (UF) imorgon så måste fixa en presentation ikväll. Nåväl, kram på er!

TÄVLING NÄSTA VECKA!

Nästa torsdag så blir det ponnytävling igen! På lilla Papaya dåra.
Har ju bara ridit henne en gång haha så jag ska rida henne lör-tis varav söndan är privatträning i dressyr.
Men det är ju ingen stor tävling, det är kombinationstävlingen på BäRF (både dressyr och hoppning).
Lilla Papaya har ju aldrig hoppat en "bana" förutom när jag provred henne igår så hon är ju rätt grön om man säger så. Men det här blir bara en liten träning!

Måste fundera ut en fin outfit... Tur att man har ponnygrejer kvar! Hihi!

Gud jag längtar verkligen! Är så himla glad att få rida igen, ni anar inte! Dessutom är hennes ägare Ella så himla underbar och jag får träna och tävla inprincip vad och hur mycket jag vill. Hur skönt?!

Har tyvärr ingen bild på lillan men ska fota henne i helgen, promise!

Sen har jag ju Sunny på måndag också :)<3

Åh vad glad jag är!


Vart tog du vägen fantasi?

onsdag tar min R studenten.
Jag har brist på fantasi, både vad gäller present till hur tårtan ska vara (jag ska baka) och vad jag ska ha på mig.

Men tror jag har fått ihop det relativt bra nu. Har bestämt klänning, har någorlunda koll på hur tårtan ska vara och present är kirrad, eller ja... jag vet inte om jag ska fixa något mer. Men så just nu känns läget relativt stabilt ändå. Men det här med fantasi är jag jävligt dålig på ibland.


Godmordon

Dags att hamna på fötter snart kanske och gå ner o få i mig frukost..
Är hemma idag, allergin/förskyldningen tar över mig totalt.
Så ska försöka plugga in matte osv idag, om det nu går.
Men det hoppas jag för jag har det där jävla provet imorrn

Men i och med det kommer jag ha lite tid att blogga idag och ska försöka fixa så jag kan lägga ut paintbilder osv också. Måste fan köpa photoshop snart...


Hatbrev

Kära Matte,

Jag hatar dig och mer därtill. När jag ser dig vill jag bara spy och riva dig i tusen bitar.
Du gör mig mer förvirrad än smart. Samtidigt som du gör mig osäker på mig själv.
Som om det inte var nog så ger du mig magsår och ångest.
Jag får tvinga mig själv psykiskt att sitta och plåga mig igenom dig.
Du är så fruktansvärt avskyvärt jobbig.
Du ger mig dyslexi.
Du vill fan mer ont än gott. Erkänn?

Varför kan inte all matte vara lika simpel som 1+1 för mig? Varför blir allt till en stor kobaja i huvudet på mig när jag försöker räkna ut alla ekvationer och hipp o happ som jag dessutom mest troligen inte kommer ha de minsta jävla användning utav det senare.

Nej fy fan. Längtar tills jag kan bränna matteböckerna på bål. Då kommer jag gråta, men denna gång av lycka.


Och med dom orden sagda säger jag GODNATT OMVÄRLDEN.

Ponny

Var precis och kollade på ponnyn nu efter skolan så hann tyvärr inte blogga innan. Men det gick bra, så nu är man ponnyryttare igen! Ella som äger henne är väldigt gullig (ponnyn likaså för den delen) så det blir nog bra. Vi red först lite på banan och sen hoppade vi lite.

Papaya som hon då heter är en D-ponny på 142 i mankhöjd. Som Jens dåra men han är lite rundare ;) Tanken är att hon ska säljas så småningom och jag ska träna och tävla henne. Just nu är hon ganska "grön" och har inte hoppat så mycket osv för hon har haft två föl och så. Men utifrån vad jag kände idag så lär hon sig väldigt snabbt och vill väldigt mycket och är positiv till arbete så det blir säkert bra!

Så nu ska jag bara hitta en tränare och komma igång ordentligt för att komma ut så fort som möjligt på banorna och olika pay and jump osv. Så om ni vet några så hojta till!

Det är ju lite att jobba med men det är samtidigt väldigt kul, trots att hon är så grön. Men det känns ändå riktigt kul att man blir liksom "först".

Mamma var med och filma, dock fatta hon inte riktigt kameran eller så vart det inte så bra filmer så det är nog inget blogg-material. Men nästa gång ;)

TÄVLING


http://stockholmsjenna.se/2011/may/vinn-ett-schockemohle-schabrak.html

GPA

Har nog bestämt mig nu, blir en svart eller blå med silver. Bara jag hittar den rätta hjälmen till rätt pris. Ska försöka pruta lite för det är jag så jävla bra på haha ;) Sen ska jag köpa mig lite handskar.

Fick nyss reda på att vi inte har någon affärsjuridik idag, bra att dom är ute i tid med infon.... Men ska iallafall hitta min lärare och berätta om min plats i finalen och lite annat med företaget o göra. Vet än så länge inte om jag ska fortsätta driva det, har mycket till min fördel ifall jag skullle vilja det. Men det är just det jag tvivlar på, viljan, tid, ork osv. We'll see!


FINAL!!!

Yeah yeah yeah! Gissa vem som kommit vidare till final? JAG!

Haha nej men ni vet det där tävlingsbidraget jag skrev om tidigare...? Det var iallafall ett bidrag till Thoréns egna UF tävling där man kan vinna 10 000 i första pris, (2an får 5000 tror jag och trean 3000...????)
Så den 31a åker jag till Sthlm för att tävla! FAN VA GÖTT.

Kör ba Kör!


Shopping

Ja, jag sa ju att jag skulle lägga upp bilder osv på grejer jag vill ha ska köpa. Så kan väl dela med mig att schabrak och lindor = stort intresse, dock kommer det lite längre ner på prioriteringslistan. Sen bra hanskar, funderar då på JW handskarna eller ett par Roeckl...

Men just nu lutar det mot att köpa en GPA hjälm. Visst, min charles owen är inte gammal, snarare tvärtom men den lär bli jävligt varm och rida i på sommarn osv så då kan det vara skönt med en GPA. Plus att det kan vara kul att variera, bägge är ju jävligt snygga till rätt matchning! Men sen så behöver jag ju fler ridbyxor, så om vi kommer till behovslistan så ligger dom etta, haha :)

Nåväl, we'll see.

Dock måste jag ha hjälp att bestämma mig, hel svart eller svart/silver GPA?


ADHD

Haha lilla pluttan har verkligen ADHD just nu.
Vi får nog ta henne till en gallopbana i höst... Hon är verkligen helt speedad och uttråkad.
Hur busig som helst och stuttsar runt, till och med inne i boxen. Blir spännande och sätta sig på hennes rygg i höst! Haha! Söt är hon iallafall! Och rund! Men vi kallar det muskler i vila...


Tävlingsdags återigen?

Jag har inte velat skriva det innan då jag inte riktigt har vetat hur det blir och så, men har nu fått två förfrågningar om jag skulle kunna tävla deras ponnyer, bägge två D ponnyer. Dock så var den ena i Järlåsa så på den fronten vet jag inte riktigt i och med att det är en bit att ta sig dit. Men den andra ska jag kolla på imorgon iallafall, tjejen lät riktigt trevlig så det ska bli kul, hoppas det passar bara.

Det var ju en tjej som hörde av sig innan om att hyra ut sin häst under sommarn men det blir alldeles för mycket pengar när jag väl adderade ihop allt så fick tacka nej tyvärr.

Men hursom, lite spänning till imorrn då! Får se om mammsen kan ta lite bilder, dock ska vi åka dit på kvällen så vet inte riktigt hur bra bilder det blir då.


Gnägg

Ska iväg till stallet nu innan regnet hinner komma tillbaka. Har märkt att paint-bilder funkar inte att lägga upp för mig -  Varför?

Dagens outfit är iallafall en av mina älsklingströjor från HV Polo, den lila. Så grymt sköna och snygga. Sen till det ett par ridbyxor av okänt märke i brunt/grått. Ska ju inte rida så ingen "outfit" direkt. Men jag har spanat in lite grejer som jag är sugen på att shoppa nu (hästrelaterat) så kanske lägger upp de i nästa inlägg ;) Har ju lite cash nu, (men jag borde egentligen spara, men bara lite!!)


Cash IS king

Grymt, nu på morgonen har jag varit hos min lilla återförsäljare (en glad pensionär som säljer mina varor helt gratis(arbetet att sälja dom alltså), "för det är kul"). Snacka om gött, så nu är man några "nollor" rikare i kassan!

Haha och jag får be om ursäkt om vissa av er har blivit uppringda av någon bögröst från The Studio, jag var tvungen å skriva en massa namn på en jävla lista! Haha.

Snart drar jag iväg till skolan för en timma matte, fan vad kul.
Sedan brummar jag ner till stallet och tar hand om skruttis och till kvällen står ännu mer matematik C på schemat, dock hemma med pappsen denna gång. Mycket härligt.

Får se om jag hinner förbi gymmet och kanske solar lite också, efter kebabrullen man åt till lunchen känner man sig mindre hurtig. Time to burna!


Tips

Ett litet tips för er med ponnyer som kan ha täcken i storlek 125...
Detta supersnygga täcket går nu på 1369:- 680:-.

http://www.emmi.se/fleecetacke--p-1601-c-267.aspx

Var själv grymt sugen på det men det finns ju inte i Sunnys storlek! :(

TÄVLING




http://www.faglasang.com/

http://stallviggeby.blogg.se/2011/may/tavla-om-ett-par-jw-ridbyxor.html#comment

Tisdags morgon

Härligt, har gått upp och fixat för mig för skolan sen får jag reda på att vi inte har någon FEK eller idrott = sovmorgon till 14:05. Hur skönt...?

Men ska faktiskt inte sova tills dess om ni trodde de! Nej det känns lite onödigt.. Men jag tar mig en blund igen så får vi se vart det leder, om jag åker och tränar eller så.


HAHA

Fick nyss ett sms av nummerupplysningen där det stod:

"HEJ"

Jaha liksom?

TÄVLING



http://twolivesonepassion.se/2011/may/t-a-v-l-i-n-g.html?_tmp=a07b1f3b7fcf58c19dd6ca80438c7ececf7da418

Sjukling

Hemma och är sjuk, igen. Antingen är det en förskyldning/feber eller allergin som tagit över.
Näsan är total blockad och halsen känns som man skrikit i en evighet.

Ska försöka plugga lite matte idag iallafall, blir inget o åka till stallet idag, bara ta det lugnt o chilla hemma. Men det kan vara skönt det med ibland. Hoppas ni inte har allt för tråkigt i skolan. Men det är ju trots allt snart lov!


Beställt

Förresten har jag glömt att skriva det, men har beställt ett tvådelat swarovski (silver) för några dagar sen. Så sjukt snyggt! (Kolla dom  längst upp)


Bildbomb

Haha vi gjorde så gott vi kunde, hon vägrade att stå still haha! Men här är lite bilder på prinsessan!
Synd bara att solen skiftar i pålsen så hon ser brun ut på bilderna :/ Men nåväl! haha
Tack Maddis för bilderna!




TÄVLING



http://sallberglina.blogg.se/2011/may/i-samarbete-med-kyro-riding-gear-var-med-och.html

Hemma igen

Nu väntar jag bara på att maten ska bli klar och att Maddis skickar ett mail till mig :)
Sen blir det att fixa tävlingsbidrag.


Helg!

Haha fredags var gaaaalet! Sjukt kul hihi, jag bjussa en hel del på mig själv vilket jag märkte var uppskattat! Haha! (Och nej ingen strippstång!) Nej men det var sjukt kul som sagt, och fick träffa många underbara vänner!

Sen var jag på bilträff igår, haha det sög. Vart inte många snygga bilar som kom. Men men.
Jag har fått mysa med min R iallafall, och idag har jag städat. Och ja juste! Jag har överlevt jordens undergång! Om några minuter så tar jag moppen och brummar ut till stallet för att träffa maddis. Så lite överaskningar kommer därifrån senare! Sen ikväll ska jag skicka in ett tävlingsbidrag...


Bilder från våran fotosession

Som sagt, inte helt nöjd med resultaten. Men men. Minnen är bra att ha iallafall :)







Ego girl


Hello bitches

Kom hem för en stund sedan med mamsen. Vi har varit och blivit plåtade.
Dock vart vi ganska missnöjda med bilderna, men några vart det iallafall!

Var hemma hos min R igår och fick en allergi attack av kattungarna så mina ögonklibba ihop osv och jag var mer eller mindre död i sängen så det vart inget bloggande precis och inte filmmys med älsklingen heller då jag inte hade ögon hahaha!

Hursom, har varit i stallet en sväng idag också, nu sitter man med laptopen i knät och ska strax ner och fika lite! Ikväll är det ferre!!!!!!!


*

God morgon på er!
Strax så ska jag bege mig till skolan för att kolla på film på italienska lektionen och snacka betyg!
Sedan har jag över 5 timmar håla så ska åka hem och plugga då, ev klämma in lite solning! Sen när jag har gjort provet så åker jag och mamma till salongen. För min del blir det att fixa ögonbrynen (dom ser ut som skogar just nu) haha, färga dem och ev. fransarna också! Skönt att vara lite sommar fräsch!

Vi hörs hörni! :)



Trött chey



Sliten, trött, osminkad tjej ska nu dejta kudden. Natti på er.

Hästar...

Fan, mitt begär bara växer.
Jag MÅSTE rida, måste hitta nån pålle nu.
Har fått flera förfrågningar men antingen är det för långtbort, för dyrt, eller bara "skit" hehe, lite kräsen är jag faktiskt! Vill ju komma någonstans också!

Nej men jag ger inte upp! Icke sa Nicke. Men faaan så jobbigt det är den här dö-tiden. SÅ vill du ha hjälp? Tveka inte!

Cute kids

Det kom över lite söta ungar igår och ville gosa med hundarna och Klöver. Självklart fick dom det!




We might not get tomorrow

Morsning korsning.
Just nu; lyssnar jag på spotify och nöter in affärsjuridik inför provet imorgon.
Hade som sagt prov idag och det gick helt OK, G+. Klagar inte för dom flesta fick IG...
Händer en hel del den här veckan! Förutom skola och prov så fyller både Amy och Jenny år på torsdag, och det blir ferre hos Amy. Och troligtvis åker jag och min R dit i stylad bil, mmmm soft, istället för buss fan!
Så nu försöker ja klura ut en bra present till min lilla 18 åring.
Och så ska jag och mamma leka fotomodeller innan det, får se hur det blir för jag är nada fotogenisk längre. Så det här med att man ska se bättre ut på bild än verkligheten som modell stämmer ju då inte riktigt in på mig, men det kanske bara är bra? Haha. Nu påstod jag inte att jag ser bra ut annars haha.

Sen har jag lagt ut en annons om "mig" då jag letar efter en pålle.
Här har ni en länk om ni är nyfikna:
http://www.blocket.se/uppsala/Rutinerad_ryttare_33888791.htm?ca=10&w=1

Mer på hästfronten... jag ska ha Sunny hela helgen, fre-sön. Mys! Troligtvis ska jag och Maddis hitta på något då också och ev fota lite :)

Och så ska jag försöka klämma in gym och solning mellan det också! Börjar ju "tappa färg" nu när det inte är något vidare väder, faaan. Men men!

Mer bilder och inlägg kommer! Puss


Prov vecka

Fan vad jobbig den här veckan kommer vara, 3 prov på varandra. Men samtidigt; Fan vad skönt det kommer va sen, inget alls! Finito! Sommar! Längtar...

Men idag är det FEK som gäller, kände mig mer redo igår kan jag ju då säga, idag känns det som jag inte kan något eller iallafall missat hälften. Usch. Aja, siktar på G iaf. Men innerst inne vet jag att jag inte gör det. Haha.

Ha det dunder hörni!

instämmer


Note

En liten notis till mig själv: INGET OMBYTE IMORGON, VI HAR IDROTTSLEKTIONEN I STADSPARKEN!.

Danza








Vill ha! SKA ha!


jävla....

tydligen så funkar det med google bilder men inte mina egna? Asså vafan.. blir tokig.

Lunch

Har precis ätit lunch, sushi.
Det satt fint de. Nu över till böckerna.


Måndag

Godmorgondag hörrni!
Idag har jag studie dag = mera plugg.
Satt hela dagen igår med FEK, blir likadant idag. Dock så krånglar blogg.se IGEN så det blir bara tråkiga inlägg sålänge...

Men jag ska skriva ihop lite inlägg till er! Jag har ju några från igår som jag fortfarande inte kan lägga upp.
Hoppas ni inte behöver sitta i läxböckerna idag, dock var det både dåligt väder igår och idag så vad gör det egentligen. Jag har iallafall hunnit med ett gympass och solat idag. Toppen.



Vafan

Blogg.se laggar, går inte att lägga upp bilder. Fan då. Men uppdaterar lite roligare inlägg så fort det går!

Tanke som spinner i mitt huvud

Jag har alltid ett sånt sjukt shopping behov av häst/ridgrejer. Det är helt sanslöst.
Antingen beror det på att jag är shoppaholic, eller att det är så sjukt snygga grejer till salu, eller bara faktumet är att jag älskar hästar och allt där till och om jag nu inte kan skaffa hästen så skaffar jag mig det andra! Haha nej gud vad dumt det där lät... Men suget är otroligt iallafall. Och det hjälper ju inte att pållen är helt kolsvart, inga tecken alls och passar i inprincip ALLT. Speciellt färger, starka färger. Gosh vad fint!

Nu kanske många av er tycker jag har en skruv lös någonstans och undrar varför jag ska köpa på mig en massa grejer till en häst som inte ens är min?... Ja ni, finns lite olika förklaringar varför, men om jag säger såhär: För jag tycker det är kul, hon är lite som "min häst" och jag tycker det är värt. Men jag försöker faktiskt hålla in lite pengar i plånkan, hon ska ju inte ridas förräns ev i höst. Men ändå!

Vem kan motstå att köpa grejer till denna prinsessa? Hihi. Lägger upp olika "önske/inköpes-inlägg" senare!



2-delat

Ska nog definitift skaffa ett eller två såna här pannband!
Sjukt fina ju!


Kalas

Igår fick jag agera fylle taxi till min kära pojkvän.
Idag var vi i Sthlm på kalas för kusin fyllde 16.
Nu ska jag plugga, mer uppdatering sen. kram

Update

Har inte haft min data laddare = död data = ingen uppdatering för bloggens del
Men jag låna en från "IT-snubben" i skolan.

Ja och vad har jag gjort?...

Jag har tränat, och tränat hårt. Pusha mig själva hela tiden, sen när jag höll på och kollapsa på rullbandet så gick jag vidare till nästa maskin, haha. Tr'na idag också, lite kondis + ett core pass. Burn baby burn.

Sen har jag shoppat en del under dom senaste veckorna, senast igår. Kanske lägger upp bilder osv senare :)

Vi har även haft engelska nationella, jag tyckte det gick ganska bra faktiskt jämnfört med vad dom andra tyckte, men jag har väl helt fel då såklart, hehe.

Sen på hästfronten...

Sunny har röntgats och man har hittat ett brutet revben vid sadelgjordsläget. Men dom vet ännu inte om detta är hela orsaken. Men hon ska iallafall vila hela sommaren. Egentligen fick vi rida henne lite men vi vill inte att hon ska ha ont i onödan. Så vi fortsätter som vi har gjort, och under tiden letar jag efter en pålle att träna och ev. tävla och som inte bor i landet ingenstans. Ni anar inte hur svårt det är att hitta något vettigt...
Nåväl, tur att man har kontakter!

Imorgon blir det dodgeball turnering i skolan, eller ja, snarare på fyrishov. Sen vet jag inte hur jag gör riktigt, kanske träna, kanske R, vi får se. Nu ska jag sova iallafall.

Ha det gött amigos.

Hej

(Hatar att skriva rubriker.. )

Tuesday today. Har shoppat idag, yay :)  Vart även volleyboll på idrotten idag, i solen, det var varmt, det var svettigt.
Jag har nada bollkänsla, totally suck. Håller mig till ridningen jag.

Apropå ridning så har vi fortfarande inte fått något resultat på Sunnys röntgen ännu, hon stannar på Ultuna även inatt lilla pluttan. Skulle gärna vilja hälsa på henne om det inte vore för att jag har prov imorgon. Alltid lika roligt. Men ska eventuellt upp till stallet och fota hästarna i helgen med Maddis. We'll see :)

Nu varnar datan för lite batteri...

så nu får jag plugga lite mer italienska.

Ska försöka hinna uppdatera mer sen. Puss



.

Mitt golv var min horizontella garderob tills igår. Jisses vad jag städade. Hela dagen, allt rensades.
Jag plattade tom mina rosetter, eller ja försökte iallafall.
Jag är så sjukt nöjd, även om det inte är helt klart för ska köpa in lite tavlor osv och försöka klämma in ett skrivbord och fixa mitt sminkbord, flytta speglar osv. Men det har blivit mycket mer plats och definitift fräschare! Vi hade även fönsterputsarn hemma igår så nu skiner det överallt! Weeii.
Tog ingen "före" bild, jag skämdes för mycket haha. Men kanske lägger upp en bild på resultatet. :)

Nåväl. Har haft engelska nationella idag, gick bra. Nu väntar jag på att vi ska ha redovisning och beskattning. Fick reda på att jag har 4, F Y R A prov nästa vecka. Och alla på stora ämnen. Fan, ångest.
Matte C, FEK (6 kapitel!), affärsjuridik (2 kapitel) och den där jävla spanskan som jag inte kan ett dyft av. Ett lycka till är välbehövligt. Så nu vet jag hur min helg ska spenderas... FAAAAAN.

Hoppas bara det ordnar sig med Sunny nu, snälla.

Hope is all we got

Lisbeth åkte in med Sunny imorse, runt 8.
Idag är det röntgen. Snälla, snälla hitta något.
Har inte hört något än...
Och låt det vara bra, eller ja, åtminstående att det går att fixa.
Vet fan inte hur jag gör annars, jag har redan tappat bort mig själv,
ska jag behöva göra det en gång till?
Just nu kan man inte göra något mer än att hoppas, hoppas och hoppas.



Citat

"Jag vill inte bli sedd som en förebild, jag vill bli sedd som en inspiration. För en förebild för mig är en perfekt männsika som inte gör något fel." - Daniel Paris


Home sweet home

Åkte inte på ponny-dressyren idag, ska eventuellt följa med på hoppningen nästa helg istället. Istället ska jag vår/sommar städa rummet, från topp till vrå. Funderar på att ev dra till stallet, kanske träna ikväll? Det återstår att se.


Den bästa


Myror i brallan

Eller ja nästan. Bena är helt slut.
Har som sagt varit i stallet idag, vi mocka hagarna halva dagen typ. Det lär kännas imorgon med tanke på att bena redan känns. Hann tyvärr inte pyssla så mycket med Sunny idag, var tvungen att dra hem och städa mitt rum för imorgon kommer fönsterputsarn.

Imorgon blir det ponny-dressyr med Maja. Sen är tanken att jag ska fixa klart mitt rum imorgon (har bara gjort en preliminär städning) och inreda till det ordentligt. Ska köpa ramar också och sätta upp lite bilder så det ser lite mysigare ut.

På måndag ska Sunny röntgas, och det är då det gäller. Dom måste hitta något, snälla, och må det vara något som går att fixa, och snabbt vore inte helt fel. Nej... så håll tummarna!

Här kommer en bild på mina sötnosar!


Öregrund

Som sagt, nationella idag. Sedan åker jag till min älskling för att sova i Öregrund. Vi ska mecka bil också. Imorgon så är det "hag-dag" i stallet, så vi ska fixa med hagar osv. Sen på söndag ska Maja tävla i dressyr  så jag ska följa med igen och coacha. Förresten finns det inget internet jag kan använda mig av i öregrund, så ni kommer nog få vänta med uppdatering tills imorrn.

Ha det gott.


Cornelia <3 Mat

Kom precis hem med familjen efter att vi vart på en vän till familjen (Elins) konsert hon har som projektarbete. Hon var hur duktig som helst! Vart tårögd! Och en kille som var med och spelade på gitarr var verkligen hur duktig som helst, vart tårögd då med haha! Herregud vad känslosam jag är, vet inte varför jag vart det egentligen men dom var så duktiga, och så modiga allihop! Fan vad bra ni var!

Sedan åt ja med mina kära familj på il Gusto och det var så jäkla gott! Imorgon är det nationella i engelska. kommer säkert gå bra, men jag har nada idéer på vad jag ska skriva om. Nåväl det återstår att se :)



*

Har haft en hel del i skolan som sagt och har blogg torka. Men ska försöka komma ikapp lite nu igen :)
Jag lever iallafall :)


Tisdag

Idag haglade det, usch. Bli 20+ igen nu tack.
Ska som sagt plugga idag. Everybody say WEEIIHOOO!

Hursom, funder på att köpa Glen Gordon schabrak + lindor. Fint de. Men plånboken stryps... Hm.. får fundera på det där. Dom är iallafall sjukt snygga, stilrena. Sen är tanken att jag ska köpa ett dubbel swarovski, men det blir nog lite senare när vi har börjat rida lite mer igen.

Men det är ju så sjukt kul och shoppa, blir tokig. Älskar att skapa outfits och matcha. HATAR när folk sätter på ful utrustning. Som tex en ful svart luva och ett gammalt solblekt röd/rosa schabrak. Eller om dom sätter på luvor på ponnyer/hästar som absolut inte passar i det eller bara har olika färger på utrustningen som inte matchar överhuvudtaget. Usch. Kanske lägger upp ett inlägg om outfits osv senare. ;) Vet att en hel del håller med mig.



Skit dag

Var det igår, en riktig jävla skit dag.
Jag hade migrän, vädret var uselt och det snöa. I MAJ.
Nej usch, så kunde inte plugga heller, hjärnan koka.
En del huvudvärk sitter kvar ännu men orkar inte ligga efter i skolan.

Vi slutar tidigare idag som tur är. Hem och plugga dåra. Försöka fixa ihop ett mer intressant inlägg då också om jag hittar tid i all röra.

Hoppas ni har det bättre. Kram på er


Tjaaaaaa

Byte ut spinning mot core. Fan vad duktig jag är, går upp tidigare för att träna.
Idag ska jag plugga geografi. Gud vad intressant det här blev... Ska hitta på något roligare inlägg till ikväll.
Nu är det skola som gäller.

Snygg hästen

Den snygga hästen badades och vart snäppet snyggare häromdan.
Gullegrisen! Kunde tyvärr inte ta så bra bilder då hon skulle vara mitt framför kamera linsen hela tiden.
Nästa gång kanske! Fin är hon iallafall!




hallå där köp blåbär

Hej mina små bloggläsare där ute!

Har haft fullt upp på sistående som ni har märkt.
Var nyss och träna med mammsen, träna rumpan. Det behövs. Haha.
Det var skönt iallafall, blir så glad efter varje träning, och så imponerad av mig själv att jag faktiskt tränar frivilligt och orkar så pass mycket som jag gör.

Nu är det mat, friterade vårrullar. hahahah. Passande! ;) Äh, tränar bort det imorrn, ska upp med tuppen och träna! Klockan 7 är det spinning som gäller.

RSS 2.0