Ponni

Blir lite tråk just nu + har inga bilder, eller ja.. ingen sladd tyvärr.

Igår och idag har jag hjälpt söta Maja och rida hennes söta D-ponny Plexus. Han tyckte jag var riktigt jobbig men han gick fint och jobbade på bra. Idag så tränade vi på rakriktningen och tempoväxlingar, och den lilla ponnyn skötte sig som sagt fin fint. Det kommer bli bra det där Maja! :)
Blir nog att jag följer med på några tävlingar senare och "coachar" lite :)

Var även kul/jobbigt och hälsa på "gamla stallet" och mina underbara vänner och mina små ponnisar. Tårarna kikade fram stundtals om man ska vara ärlig... Söta Spikkel ville inte att jag skulle lämna henne, hon ville bara ha sitt huvud i mina armar hea tiden. *SAKNAR!!!!* Blir fan nog ändå så att jag köper henne sen som pensionär iallafall tihi. Och Jens! och Amber! Åhhh...
Nej, dax att bita ihop, life goes on... eller nåt.

Nu ska jag försöka tänka på annat oc ha fredagsmys med min underbara pojkvän<3

Det hjälper inte med förlåt

Haha nope, men det får faktiskt bli så att jag skriver lite då och då när jag känner för det och har tid nu tillsvidare. Eller ja, tills det är roligare ute och snyggare blogg. Tillsdess får det vara lite öken, med lite kaktusar. hehe.

Just nu gör jag det jag absolut inte borde, men det kommer i perioder och nu har en sådan period börjat. jag spanar in saluhästar. Men varför? Har jag pengarna? Nej...

Men ärligt talat, åh, jag vet inte hur jag ska uttrycka mig, jag vill ha en häst, en bästavän jag kan uppfylla några av mina högsta mål och drömmar. Jag vill inte ge upp, kommer aldrig göra, jag vill inte. Det känns så dumt, men jag är så besviken på något sätt, ledsen, sårad, avundsjuk, men det är ingens fel, jag bara vill så otroligt mycket. Jag kommer aldrig få den där hästen, och kommer jag köpa en blir det troligen när jag har familj mm och är 30+ eller köper till mina framtida barn. Nu när mina ponny drömmar gått i kras kommer nästa, höst drömmarna, junior drömmarna.

"Livet är orättvist" - Jo tack som fan jag vet det.

Blir galen av ens tanken att det faktiskt finns unga där ute som inte ens är intresserade av sin ponny/häst, och tar det för givet. Medans det finns tusentals, nej miljoner där ute som skulle göra vad som helst för att ha sin alldeles egna ponny/häst. Så ni ponny/häst ägare där ute, jag är faktiskt glad för eran skull, missförstå mig inte. Men det är bara så grymt orättvist, men jag har faktiskt haft turen på min sida, jag har haft fantastiska tränare innan som inte låtit mig ge upp, och hjälpt mig lösa många av mina mål och drömmar utan en egen häst. Som alltid trott på mig. Även folk som bett mig om hjälp med deras hästar, som Rustan och Sunny. Så jag tror på mig själv, och jag fortsätter tro på min dröm som tillridare. Nästa Rolf-Göran Bengtsson. En "tillridare" eller vad man ska säga som nått toppen, utan egen häst. Man kan alltid drömma.

Sluta aldrig drömma, sluta aldrig be, för under kan ju ske.
Mål och drömmar är till för att uppfyllas, and so let it be.

Nu ska jag drömma mig vidare.


.

Alldeles för länge sen man satt på häst ryggen.
Alldeles för länge sen man hoppa.
Alldeles för länge sen man tävla.

Jag vill ha min alldeles egna häst, snälla nån?


Ta-da

Snacka om blogg torka. Snarare öken, varken tid eller inspiration, jag får klaga på vädret och lite annat.
Men jag märker att många av er tror på mig och hänger kvar.

Mycket har hänt, begravning, massa nytt med företaget, och sen det vanliga pojkvännen, pollen (hästen) mm.

Ja, väldigt intressant.

Här är lite lägesrapporteringar dåra;

Begravningen: Väldigt fin, sjukt många kom, morfar var helt klart älskad och definitift saknad, punkt.

Hästfronten:
Sunny är mystiskt stel i bakbenet, något vi ska kolla med vetrinären imorgon på en dagsutflykt. Men hon har fått massa nya grejer, bland annat lite prylar av mig och tre täcken. (Jag och Lisbeth roade oss på Mustang).

Pojkvännen:
Lika underbar som vanligt, om inte ännu mer. Min ängel, finns alltid där för mig och är mitt hjärta av guld. Vi firade nyligen 2 år och 4 månader.

Plugget:
Praktik och jobbar ihjäl mig (om vi ska överdriva) med mitt företag. Snart är det mässa på fyrishov och en massa tävlingar. Jobba jobba jobba.

Annat:
Cornelia slösar spenderar pengar som vanligt. Bloggen är fortfarande tråkig till utseende och text till viss del men I'm working on it.


Nu ska jag försöka jobba igen, see ya


RSS 2.0