Det går bra nu

Hoppas det går bra nu! Hehe.

Sista plugget nu, 9:15 = PROV.
Wish me luck.

Kepa

Kör på kepa idag, skönt.
Idag ska jag plugga livet ur mig. Kalkylering. Prov imorrn.
Funderar på att gymma, hann inte igår heller :/ tror inte det blir något idag heller, ska försöka.
Har inget spännande att skriva om, ska till stallet idag. Kanske hinner fota lite då.
Som ni kanske märker är det bara stress och plugg för min del just nu, jävligt tråkigt.
Men hoppas på en lugnare vecka nästa vecka.



Diss

En diss, alla ni som känner er träffade, väx upp.

Så jävla trött på att folk ska hålla på såhär,  som att skapa stopp i toan eller som i detta fall proppa handfatet med papper och tvål och spruta det fullt. Ser inte det roliga i det?


TJENA

Läget? höhö.
Precis dumpat mig själv i sängen, med datan. Tydligen vill inget samarbeta och jag kan inte mobilblogga? Ska försöka ta hjälp av någon, sämst uppdatering annars.

Jag och mamma stack direkt till stallet när jag sluta och gick en promis med skrutt. Hon verkade lite deppig men det är nog för att hon brunstar. Hon får väldigt kraftiga brunstningar stackarn. Imorgon ska jag rykta henne blank och fin! Hann inte det idag.

Prov idag då, gick väl bättre än vad jag tänkt mig men ska inte säga för mycket förrän resultaten kommer upp, G iallafall, men känns tråk.

Till imorgon har jag en redovisning att göra, plugga till historia prov (imorrn det med) och skriva en essä, även den till imorgon. Fan vilken rolig kväll det här blir. Jag hade tänkt att träna men får se hur det blir med det, men gymmet är iofs öppet tills 23:00 så har lite tid på mig. Ska nog åka en sväng iallafall, kanske sola oclså!

Men först plugg och mat. Tror jag hörde det skulle bli grillat och potatissallad. Mumma!

Dagens:



Valborg

Asså va i helvete ska man hitta på?!
Såhär är det jämnt, ingen har någon aning, ingen plan förrän typ dagen innan eller i värsta fall på självaste dag fan. Det verkar inte spela någon roll heller att Uppsala är studenternas stad och här firas valborg som ingenannanstans.

Älskade kusse verkar pepp på att komma till Valborg-staden iallafall, låter mys, men mindre mys är att det finns absolut nada planer.

Jag har iallafall denna plan: Jag ska ha kul, med sköna männsikor. Sen vart,när hur vilka är oklart, än sålänge. Men det ska fanemej va dunder. Och där gott folk, sätter jag punkt just nu.

Mätt

Precis hem kommen, käkat mig rund och nu ska jag svälja in infon i affärsjuridikboken!
Imorgon är det prov, fett opepp. Funderar på att träna innan skolan men vet inte om jag ska plugga då, och blir en jävla massa o släpa.. nja vi får se! Ikväll blir det inte iallafall, tyvärr. Måste plugga.
Fick ännu mer uppgifter i skolan idag också, KUL. Livet är inte enkelt.

Lost and found

Hittade grimman + grimskaftet. Det låg ner bäddat i hennes box, hon måste ha snott den från boxdörren och lekt med den. Bus fia! Livsfarligt ju, tur att det inte hade hänt något. Ingen skada skedd, förutom grimskaftet som hade gått sönder i "kroken".


Jag gick lite på banan med henne då det blåste och hon var bus. Hon sprang runt och visa upp sig för killarna i hagen brevid, tyckte det var skitkul med uppmärksamheten.




Tisdag

Nu drar jag iväg till stallet, några som var och hade utsläppet ringde mig imorse och undra om jag visste vart Sunnys grimma var. Och ne det visste jag inte så hon fick låna en grimma så ska jag försöka hitta hennes eller någon annan nu. Sedan blir det hem igen, plugga, fixa till skolan.


Nya läsare

Har fått en del nya läsare, så tänkte snabbt skriva lite om mig och vem jag är.

Jag är Cornelia Nilsson, en 17 årig tjej (fyller 18 sent i år) som bor i Uppsala. Jag går andra året i gymnasiet. Har en pojkvän sen nästan 3år tillbaka och han är rena drömmen.
Jag är en riktig häst fjolla, och kommer alltid vara. Blev uppsutten på hästryggen redan vid 6månaders ålder och sen dess har jag hållit mig kvar.

Jag har aldrig haft en egen häst/ponny, det har alltid varit en dröm men möjligheten har inte funnits ännu tyvärr. Dock har jag världens underbaraste föräldrar som gjort allt för att jag ska försöka uppfylla mina drömmar/mål/ambitioner. (Jag är jävligt ambitiös, speciellt i ridningen, och envis ska vi inte ens tala om!) Och jag har haft underbara kontakter, vänner och tränare som hjälpt och stöttat mig på vägen.

Nu står ridningen rätt still för min del, jag är lite "extra matte" på en super söt storhäst nära mig som heter Sun City E. En äkta black beauty! Tanken var att jag skulle ha henne lite som min egen och träna & tävla som småningom (hon är 4) men just nu har hon ont men ingen har lyckats hitta vad det är, men snart ska hon på röntgen och förhoppningsvis vet vi då. Så på henne blir det inte mycket att rida på. Dock hoppar jag in då och då på träningar på min gamla ridskola eller hjälper andra yngre tjejer med deras ponnyer och rider/coachar/tränar. Funkar bra men jag saknar verkligen att sitta på hästryggen ofta ofta ofta!

Tidigare så tävlade jag tre utav ridskolans ponnyer, Jens, Spikkel och Amber. Kom upp till LC på alla, möjligen LC+5 och skulle debutera LB med Amber men det hann jag aldrig med tyvärr förrän jag sluta. Anledningen för att jag sluta är att ekonomin började att inte räcka till, mer och mer pengar skulle ut till ridningen ju duktigare jag blev och dessutom hade jag gjort mitt med ponnyerna, jag kom inprincip inte längre på dem. (Amber hade lite mer kapacitet men hon är ridskole häst så då vill dom inte riskera att hon blir skadad eller så, därav inte högre än LC). Och jag ville ju följa mina mål och ambitioner så jag valde, med stor sorg att lämna ridskolan för att satsa på Sunny (Sun City E) och tävla storhäst.

Så nu vart det jävligt långt detta, men jag försöker att ha detta som en hästblogg, men för tillfället är det mer en personlig blogg då jag inte rider så mycket just nu. Mer får ni reda på om ni läser äldre inlägg, annars kan ni ju alltid fråga eller så kanske ni får svar senare!


Klöver

Är min underbara kanin, dock är hon en riktig bitch ibland och ska ha uppmärksamheten på henne, hela tiden. Sitter med henne i knäet nu, lite svårt att blogga då för hon biter/nafsar mig ständigt för att händerna är på tangentbordet och inte på henne. Hehe. Men hon är min sötis! Man fåfr helt enkelt gå på hennes villkor!


Kärlek till TBS

Logga nyss in på progress (skolans typ databas grejs). Och vi börjar inte förrän 12.15 imorrn! Fyyy vad underbart! Då blir det mindre stress och jag hinner fixa i stallet ocgh plugga lite på morgon. Skönt!


Mer vardagslyx

Då var dagens gym avklarat. Körde kondis tills jag såg ut som en tomat och svetten rann. Då kände jag mig värd en massage så la mig i massagevattensängen, så otroligt skönt!

Nu ska jag försöka ta mig igenom a.juridiken igen. Sedan ska jag nog dejta kudden. Imorgon är det skola!

.

Fan jag önskar att jag vore som kära Jenny som kan suga upp fakta som en liten svamp. Själv har man suttit i timmar med den här j***a affärsjuridikboken för att ens fatta vad det handlar om. Vill bara ge upp men icke! Jag ska fanemej klara detta!

Haha hela min dagsrutin är förstörd efter igår, kunde inte somna efter alla Red Bull.

Ska försöka svettas lite mera på gymmet idag, mamsen skulle nog med. Får se om det blir något mer solande idag, plånboken börjar eka... måste spara lite.

Prata med min babe nyss, hann har precis hämtat bilen. Fan va nice.


Strålande

Vädret är på topp, på tempen står det 28,9 grader (i solen)! Det är alltså varmare ute än inne. Göööööött.
Tankeknölarna har jobbat så svetten bara runnit, eller så är det bara faktum att jag legat i solen och läst... Hursom, jag blir bara brunare och randen blir bara klarare!
Ena vovvsen älskar att sola så hon joinar!

Hoppas nu att ni inte läser detta förrän ikväll då ni borde vara ute i solen nu och steka och inte sitta inne och låta dagen passera, det är trots allt skola imorrn. Så ta vara på den sista gnuttan lov ni har!




En bild säger mer än tusen ord, vad gör då flera?













Klassmys

Hann inte uppdatera så mycket mer igår då jag kvickt bytte om och stack till slottet för klassmys. Visserligen var det inte hela klassen men vi hade dunder, enough said. :)

Idag ska jag plugga,plugga och plugga. Har typ 3 prov denna vecka. Häääärligt. Ska försöka hinna dra till gymmet också, beror på hur effektiv jag är. Ska försöka sola då också, eller bara ta en massage. Skönt.

Men så det kanske inte blir världens bästa update idag, men jag måste verkligen ta tag i detta nu.

xoxo


Ponnytävling

Följde med Maja idag på hopptävling och coacha lite, gamla goa minnen man har asså!
Det gick iallafall bra, i andra klassen kom hon delad etta. Fin fint de!


För igår

Vart ingen uppdatering igår från min sida. kasst jag vet, finns egentligen inga ursäkter, men jag glömde, typ. hehe

Drog till gymmet iallafall. Sen så fixade vi med vårat nya staket och jag råka somna i solstolen, det var faktiskt rätt härligt. Inte så mycket mer att säga bara, ni kanske har några idéer på något ni vill att jag skriver om?


Dagens

Fy vad skönt, tränade hela kroppen idag så svetten bara rann. Sedan la jag mig och sola lite. Vardags lyx. Imorgon ska jag på två träningspass, step och core. Har fått världens träningsvärk i aset, benen och mage/rygg från ridningen också. SAKNAR. Inte träningsvärken dåra men.. Fan, måste ta tag i det här nu med hästarna, alla frågar, världens står still, och jag är tom, inte mig själv.

Och så har min R åkt hem också :(

Idag hade vi iallafall "påskmiddag" med lite uppsala släktingar. Jag fixa lite muffins/cupcakes det är vad jag bidrog med ^^ Dom vart väl helt ok, menkunde blivit bättre hehe ;) Bilderna gör inte färgerna rättvisa men men.


Hard work work

Nu drar jag till gymmet. Wroooom.


Bio

Igår stack vi på bio och kolla på water for elephants. Tyckte den var bra, inte så mycket mer att säga :P


Lifesaver


Yesterday was another day from today

Hoppade in och tränade för Cissi igår och hoppade Amber igen.
Snacka om känslosamt! Så många olika anledningar, det var Cissis sista dag och en ny tränare var där och kollade, jag hade inte ridit på alldeles för länge, träffade många underbara vänner, fick rida Amber, vi hoppade, vi hade kul.

Jag grät efteråt när Cissi skulle prata med mig, jag ville inte sluta, det kommer säkert dröja tills nästa gång. Men vi konstatera det, detta är vad jag lever för, hästarna, ridningen, och jag ska försöka jobba i ett stall och uppfylla mina drömmar och inte tappa det här. Och så ska det bli! Så nu ska jag försöka hitta något lämpligt ställe där jag kan lära mig och utvecklas, knyta kontakter och bara leva.

Men mer om det en annan gång, tillbaka till träningen;

Min ängel skjutsade mig till träningen och stannade givetvis, han försökte fota lite med min iphone men dom vart lite suddiga haha :P Men lägger upp några iallafall ^^ Inga hoppbilder tyvärr.
Vi hoppade bana, i slutet låg hindren på 1-1.10m om någon undra.




Hälsade på min älskling<3






Hihi titta på tungan! :P



Blommor!

Fick dessa från gymmet igår! Cute!


Walking on sunshine

Bilder från igår, vart ju inte helt kanon om man säger så, jag fuckar-upp de flesta bilderna - jag kan inte le. Och jag kan inte se seriös ut heller! Plus att bilderna är skit konstigt tagna så jag ser extra kort o knubbig ut och Sunnys ben ser as korta ut! Haha! Men vafan gör de, det är underhållande och ni får koncentrera er på pållen istället!  :P











Godmorgon världen

Funderar på att dra mig ut på däcket, äta frukost sen packa ihop och dra och gymma. Kanske solar lite också, dags att sätta färg på blekfisen till kropp!
Ja, det blir nog så! :)


Påsk

Målar naglarna gula, det är ju trots allt påsk.
Kanske lägger upp lite bilder senare ikväll :)

4 år

Igår fyllde lilla Sun City E 4 år.
Stor tjej! <3


gnägg

Första träningspasset avklarat - check!
Nu sticker jag iväg till stallet för nästa omgång - mockning, fodring och motionering av pålle.
Kanske ska fota hästarna också? ;)


Vår fräsch

...Om man stryker faktumet att jag har blivit sjuk, IGEN. (Skulle nog inte tvångs-solat i blåsten igår. Men det var ju faktiskt sol ute.) Men inte tänker jag hänga läpp för det, har redan hunnit med att fixa naglarna och noppat ögonbrynen. Snart bär det av till gymmet, ska be min PT ta det lite lugnt med mig ;) haha.

Blir stallet idag också, bra det för det är alldeles för lite häst just nu för min del!

Imorgon blir det en överraskning, och om ni har tur så kanske det dyker upp någon film eller en del bilder. Mmmm.. You will see!

I övrigt måste jag plugga hela lovet, kul va? Vad har man lov till liksom? Men jag kan inte rå för det, har ca 5-6 prov bara någon vecka efter lovet. Men min älskling sover ju hos mig hela veckan då han jobbar på bygget. Skönt! Någon som pysslar och tycker synd om mig!

Nu ska jag ner till mammsen och checka tider för idag. Ha så skönt i solen!

WW

Glömt att säga det men har blivit medlem på nya gymmet nu, as skönt.
Kommer ha PT och har tillgång till bastu(torr/ång), solarie, olika pass, och massage. Sjukt nice.
Riktigt taggad på att sätta igång. Med start imorgon. PT träning då!


Wii

Spelade lite med grabbarna igår. :)


Bejbisar



Hitta en prick på väggen haha.



Det är bra att ha en händig man


Förrvirrad tjej

Lördag eller söndag....? Jag har redan glömt! Hahaha. Nada koll.

Här kommer lite bilder från tidigare i veckan iallafall. På fredagen var det gratis-är-gott-dag! Tjejerna och jag fick först gratis fika hos Sarahs mammas nya kafe (världens godaste morotskaka! omnomnom!) och sedan fick vi pastasallad från skolan och satte oss vid ån! (inga bilder på det tyvärr.) Gött!








sol

Nu drar jag och älsklingen ut i solskenet! Senare idag ska vi eventuellt till gymmet sedan uppsala!


Roligare inlägg kommer imorgon!


skit

Hemma hos R, internet är skit så kan inte lägga upp roliga inlägg. Jag är inte på humör. Mår kasst. Ricky kom hem från gymmet någon gång! vill ha fredagsmys!





,

Skola idag igen då. Men  ska bara till skolan en sväng imorrn sen är det påsklov!
Sitter nu och gör ett svenska arbete som jag missat tidigare när jag var sjuk. Skönt och bli av med. Börjar snart så jag uppdaterar lite senare :) Kanske drar till stallet en sväng idag... vi får se!

I övrigt så ska jag få en visning av mitt nya gym! Beach 2011... haha


Kvällen i bilder






work work

Nu ska jag hjälpa mamsingen med lite jobb! Ska försöka ta lite smygfoton!
Om ni undrar vad hon jobbar med kan ni kika in på hennes hemsida!

www.pirum.se

Uppdatering kommer lite senare! :)


Back to business

Sitter på italienska lektionen nu. Känns som vi går igenom samma saker om och om igen...

Hursomhelst, har som mål för dagen att skriva ihop ett CV för att fixa jobb, eftersom jag fortfarande är en liten plutt på 17 år så kan jag inte sitta i kassan på City Gross ännu.

Men nu ska vi ha grupparbete. Kuuuul.

Ha det kuuuuuuul ;)


,

Var som sagt till stallet en sväng och fixade åt Bunny!
Utöver det vanliga så busade vi lite i paddocken (det brukar vi iofs..) samt stretchade och jag försökte lära henne "buga". Det gick faktiskt över förväntan haha! Hon böjde ner ena fram benet lite grann och ner med halsen! Duktig tjej! Nästa gång så! ;) hihi.

Nu så ska jag ner till mamma och tjata om lite massage. Sen går jag nog och lägger mig. Haré gött hörni :)



Världens sötaste Chi-Chi


Övningar

Här är lite övningar ni kan öva på hemma för att stärka upp er, något som även är väldigt viktigt för att få en bra sits och orka i ridningen!



Lyft stjärten
a. Ligg på rygg, knäna uppdragna, och armarna efter sidan. Fötterna dikt i golv.(a)
b. Lyft stjärten, men bara så mycket att du precis lämnar golvet. (b)
c. Håll positionen 10-15 sekunder. Vila och koppla av emellan. Öka senare succesivt till max 30 sek stjärtlyft.


Underkroppsrotation
a. Ligg på rygg.
b. Fötter och knän ihop. Armarna bakom nacke. Pendla knäna sakta, sida till sida
c. Håll kvar sidpendlingen emellanåt, 30 sekunder.




General ryggövning
a. Stå på alla fyra.
b. Lyft och sträck ut vänster arm och höger ben. Håll nacken stilla.
c. Håll 5-10 sekunder.
d. Lyft och sträck ut höger arm och vänster ben.
e. Håll i 10 sekunder.


Ländryggs extension

1. Ligg på mage med händerna framåt .
2. Lyft sakta överkroppen. Håll kvar i 10 sekunder. Sedan tillbaks med pannan i golv. (Vila)



slinkar in lite snabbt bara!

Ska försöka knåpa ihop en övning till er snart, ska ut till Sunny först!




,

Vart fan tog solen vägen? Jag som tänkte ha en foto dag i stallet idag... Nåväl another time.

Nu sitter jag i klassrummet, väntar på att min företagsamhetslektion ska börja. Ska öva inför ett prov. Tråkigt alltså. Sen har vi typ håltimme tills matten börjar. Man kunde alltså önskat bättre väder.

Men nu ska jag ta fram böckerna och va lite pluggis!


Känslor

Att inse att en av de största drömmar man kan ha är inget alternativ för en, att det aldrig kommer hända, att du aldrig kommer vara ägare av en alldeles, alldeles egen häst, det bara finns inte. Det är bara och glömma, iallafall försöka.
Men jag kan inte glömma, jag kan inte tänka i andra banor, jag är så himla envis och jag fortsätter istället. Jag struntar i att ekonomin inte finns, jag struntar i att jag får finna mig i att klara mig utan, jag vill inte. Jag vill inte inse att jag är för ung eller för gammal, att jag fastnat i mitten. Jag vill fortsätta uppfylla mina drömmar, sätta nya mål och ambitioner. Jag vill vara bäst, men det är inte heller ett alternativ.

Jag har inte den turen att kunna ha en egen häst, jag har inte den turen att jag har bra kontakter i hästvärlden som kan få mig att lyckas ändå - utan att behöva äga en egen häst. Men det är mitt nya mål, eller snarare ett mål jag verkligen vill ta tag i. För jag har insett nu att det är det jag behöver för att lyckas och trivas med mig själv. Att få bort denna plågsamma deprission. Det är att skapa ett nytt kontaktnät och bygga upp det, rida mer och mer, uppfylla mer och mer mål.
Det är klart jag har haft riktigt tur med kontakter innan, och det är klart att jag är glad att jag har Sunny. Ärligt talat vet jag inte vad jag hade gjort utan henne idag. Jag hade nått rock bottom. Men jag är ändå nära botten, jag kan känna sandkornen på havsbotten, det är djupt här nere. Så djupt att folk har svårt att förstå hur jag känner. Varför skulle hon må så dåligt? Jo jag känner att jag tappar det, min verklighet, ridningen. En av de få saker jag håller om mig hårt, som jag är så himla rädd om. Jag har alltid lovat mig själv, en gång hästtjej-alltid häst tjej, jag ska aldrig sluta, aldrig ge upp.

Jag har inte den där vänskapskretsen som andra tar förgivet. Stödet, glädjen. Istället blir jag runtkastad som en trasa, jag har ingen större betydelse för någon. Jag bara är, inget mer. Jag har ingen bästavän längre. Det är tomt, och jag är så himla ovan, men nu efter några år börjar jag lära mig att stå på egna ben. Men det är svårt och gör otroligt ont.
Hästarna har alltid varit min trygghet, dom dömer en inte, dom är ärliga. Dom visar när dom tycker något inte stämmer.

Det känns så konstigt att skriva detta, det är så himla svårt. Men jag försöker ta dagarna som dom kommer. Hur smärtsamma dom än är. Jag ska ta mig igenom detta, jag ska uppfylla mina drömmar, mål och ambitioner, på ett eller annat sätt. Det ska gå. Jag ger inte upp. Jag vill vara lycklig igen.




veckan

Denna vecka står följande på schemat;

mån. - föredrag, kolla stövlar
- check!
tis. - stallet
ons. - plugga
tor. - Filosofi test, historia redovisning(?), Kolla nya gymmet.
fre,lör,sön. - inga planer vad jag vet



advance

Sporren kunde inte byta mina stövlar, som hade inte så många själva. Så får väl helt enkelt sälja mina. Säljer dom för 2600 :- Kostar annars ca 3000.

Dom är i storlek 39 extra höga (Dvs 2cm högre i skaft) och svarta. Helt sprillans nya. Har bara provat ena foten. Undrar du något är det bara att maila. [email protected]


Föredrag

Nu ska jag ha föredrag på svenskan, ska prata om Irish Soft Coated Wheaten Terrier (våra hundars ras).
Wish me luck haha.


.

Nu - Ponnyakuten
Sen - Sova

mumma

Spontan bakade scones, mums.


Steg för steg

Hur man gör cheesecake a´la Cornelia

Du behöver:

1 burk söt kondenserad mjölk (måste vara söt!)
200g philadelfia ost
2-3 citroner (beroende på hur stora dom är)
1 msk vaniljsocker
Digestive kex (ca en rulle)
Smör/margarin

Elvisp
Bunke
Citronpress
Ev. rivjärn
Något att krossa kexen med (Händer funkar också)
Ungnssäker form (helst en sån med avtagbara kanter, det är lättast)



1) Krossa digestive kexen till smulor (lite större bitar i gör inte så mycket), detta ska bli tillräckligt mycket för att skapa en botten i formen på ca 1,5 cm (hög alltså). Smält sedan lagom med smör för att sedan blanda ihop med kex smulorna för att på så sätt göra botten fast.
smulor

Häll sedan ner smulorna + smöret i formen. Platta ner det lite så blir det extra fast.



Därefter tar du den kondenserade mjölken och philadelfia osten och blandar de två ingredienserna i en bunke med elvisp. Var försiktig för det skvätter!



Pressa sedan citronerna och häll ner citronjuicen + sockret tillsammans med mjölken och osten. Vispa. När du vispar så får du vispa ihop det ganska snabbt, citronerna gör nämnligen att det ska stelna.
(Om du vill kan du finriva skalen på citronerna och ha i så blir det lite extra gott, eller så kan du ha det som dekoration!)



När du har vispat ihop allt så häller du smeten över kakbotten i formen. Sen ställer du in formen i kylskåp MINST 1 timme innan servering. Annars hinner det inte stelna!



Denna kaka är rätt kladdig, men hur god som helst! Det är lite mer citronsmak i denna också tycker jag.


Hoppas det smakar!

Osttårta

Precis blivit klar med städningen av mitt rum, kaninen och så mitt "walking closet" där jag har alla häst/stall grejer. Har fortfarande massa saker till salu jag inte tagit tag i ännu som ska säljas också... 

Men nu ska jag baka osttårta! Dvs cheesecake.


Sunny och hennes kompis Occra.

Internet kan ta sig.

Internet har ju inte funkat här hemma.. så därav uppdateringen.

Iallafall, i helgen var vi i sthlm på bla dop av ännu ett "kusin barn" vad heter det egentligen? Nåväl, sen har ju R sovit hos mig <3 Världens bästa!

Idag var jag och mammi och hälsade på BäRF och lyssande på en equiterapeut. Kul!

Förresten så passade inte mina stövlar, fuck it. Någon som vill byta? Mina är strl 39 extra höga, skulle behöva 40/41. Vill ha svarta! Mina är sprillans nya, och därmed vill jag ju såklart byta till ett par nya också! Haha! Rätt ska vara rätt! Annars får jag kika ifall sporren kan byta.

Nu ska jag städa! Det behövs. Sedan blir det nog cheesecake bak! Får se om jag lägger ut mitt goa recept!


.

Hej på er! Hann inte skriva något mer igår innan jag däckade i sängen! Jag var så himla trött. Tror jag var i stallet i typ 5 timmar, och då red jag inte eller gick. Bara mockning + fodring som tar max 20min och sen ryktade jag! Och hon vart så fin lilla Bunny! Dock hade hon ett litet sår på insidan av bakbenet och var svullen och öm stackarn :( Men lite tvätt och dutt på det så blir hon som ny snart igen!

Är tyvärr hos Ricky för tillfället så kan inte lägga ut några roliga bilder men fixar det när jag kommer hem senare (vi åker ganska snart igen) och då har jag troligtsvis även mina stövlar! Wiiiie :)


hellu

Snart drar jag iväg till stallet på min lilla moppe för att pyssla lite med lilla Bunny! Har varit så himla sugen på att rykta henne i timmar och bara låta tankarna flöda, så nu vet ni vad jag ska göra! Men att rykta är ju faktiskt väldigt viktigt, dels för blodcirkulationen med mera men även för att få en bättre relation med din pålle!

Sen kanske vi går ut på en liten promis men det blåser ju så himla mycket... Nåja vi får väl se!
Tyvärr har inte mitt avi till paketet (stövlarna) kommit ännu så kan inte åka in och hämta dom förrän imorgon. 7


Sötan!


På väg

Dessa är påväg hem till mig, right now!


Läsar fråga

Postat av: Klara

Hur går det med hästen? Läste att hon är skadad? Tack för en bra blogg :)

2011-03-31 @ 18:04:13



SVAR


Jo tack det går väl sådär. Har inte suttit på häst ryggen på år och dar känns det som. Men den som väntar på något gott... Nej men ingen vet fortfarande vad det är som är orsaken till att hon har ont mm. Men vad vi vet så har hon ont, och hon är halt. Thats all, ingen orsak eller så, det är fortfarande ett mysterium. Men vi kämpar på! Gulligt att du fråga! :)





Jag vann

Mitt i all denna deprission så dök denna upp, (och nej jag ska lämna deppandet utanför bloggen)
jag har nämnligen vunnit en T shirt med Angelica Augustssons autograf som jag nämnde tidigare.
Häftigt! Här kommer en liten bild :)




Och för er som inte vet vem jag menar så titta på denna;


-

Jag är less, orkar inte mer. Ger fan upp snart.
Life isn't as it should be.
Allt verkar dra åt-----

:)

Hej på er! Slinker in här lite snabbt bara, är hemma hos R nu.
Har varit lite jobbigt på sistående därför jag varit lite off. Igen. Tyvärr :P
Men bättring kommer!

Förresten så har jag vunnit en T-shirt från Agria med Angelica Augustssons autograf! Woho :)



RSS 2.0