I have got some bad news and some good news.

Vi börjar med det roliga. Skön helg. Marknaden gick super, satte dagens säljar-rekord. Strike! Motivationen är på topp. Har minst sagt fått flera komplimanger och positiva motiveringar. Fick även flera nöjda kunder. Jag är stolt som en tupp. Tack till min underbara familj och pojkvän!

Idag var mindre trevligt, ännu har Olyckan inträffat familjen Nilsson, och en av våra hundar blev bitna av en hund. Denna gång Nessa,  av samma hund som Chi-Chi. Fyfan säger jag bara. Hon klarar sig som tur är, dock fick även hon tas in på operation och sys. Nu måste hon bära "traten" aka. THE CONE OF SHAME (citerat från filmen UPP)

Dessutom måste jag även tyvärr meddela att jag kommer ha en bloggpaus, som faktiskt har pågått ett tag. Detta pga, för mycket i skolan just nu och jag håller på och fixar en design! Men är tillbaka inom kort, och kanske skriver då och då, just to let you know. Jag åker ju snart till Hong Kong, första gången på flera år. Nåväl, mer om det då. Nu väntar mitt andra liv typ, dvs plugg.

Haré fin fint.

2010-11-19

Matte prov idag, gick väl sådär. Säger varken bu eller bä förrän jag sett hur det gick.

Nu är världens bästa pojkvän här, jag har varit fuktig och klippt hans hår idag, och snart ska vi på middag med familjen hos familjen Back. Mums!
Kommer ta med kameran!

Nu ska vi fixa oss! See ya later.

Förlåt

Har varit mycket på senaste tiden, framförallt skolarbete. Jag är minst sagt skoltrött.

Men som ett litet smakprov av de senaste dagarna...

Jag har äntligen fått hem mina produkter till företaget, redan lyckats få lite kunder och träffat min återförsäljare som var förbi och hämtade några imorse! Har dessutom fått en plats på UF marknaden på Gränby Centrum på lördag vilket jag mest troligen kommer få hjälp med av bästavän. På tiden att vi hittar på något, kanske en lunch/fika på stan innan eller något? Tja vi får väl se! Upptäckte även med glädje att jag kommer tjäna inprincip mer än jag förväntat mig om jag lyckas få igenom mina mål för företaget. Som småningom kommer jag få igång en hemsida till Amico UF. Så ni får veta mer där!

Utäver det så har jag varit i Gävle en dag med Ricky, Sara och deras morfar. Lyckades (läs och häpna) hålla kvar pengarna i plånboken. Här ska det sparas till Globen! Jajamen. Har då även myst hemma hos Ricky då, efter en heldel tjat lyckades jag få min vilja igenom och vi har tittat bland annat på Toy Story 3.

Givetvis har jag även pluggat i helgen, inte kul direkt men ett måste. Har även planerat upp inprincip hela min vecka, men måste få in någon lucka för att träffa Amy också. Ett måste. Om vi nu lyckas få till samma lucka i våra liv. Hehe. Ska nog slå en pling nu faktiskt. Och plugga geografi och historia.

Kram så länge

BTW Så kommer jag inte alltid vara lika aktiv med bloggen, specielt nu när det är så mycket runt omkring. Men ska försöka fixa en design snart så jag får lite mer blogg-sug.


Hitta denna hemma hos Ricky







2010-11-11 <3

Idag är det torsdag, och min underbara pojkvän och jag firar 2 år och 1 månad tillsammans. Sötnosen ska sova hos mig ikväll efter att vi myst vid Tvn lite och jag har varit lite duktig och pluggat matte. Han är verkligen min ängel, han gör inte bara min dag men också mitt liv<3

Imorrn blir det skola på en fredag, usch, i mitt fall ovanligt då jag brukar vara ledig. Men måste hålla min idrotts redovisning om squash. Måste börja öva...

Iallafall, sorry för dålig uppdatering men sånt ni får leva med :) Imorrn är det Gimo som gäller för våran del. Nu ska jag lägga mig i varma sängen med min Ricky och bara njuta, natti på er!


Lean back

Å gud va skööööööönt!
Snackade precis med min matte lärare/mentor om utvecklingsamtal samt matten, vi kom fram till att jag kunde göra provet senare om jag ville det. Gud vad skönt, nu kan jag äntligen andas ut och plugga i lugn takt, min långsamma takt.

Fortfarande sjukt taggad inför träningen ikväll. Yay!

Men gud vad jag längtar tills jag kan börja åka på träningar och tävlingar med Sunny, men som sagt den söta stjärnan får mogna i sin takt. Längtar såklart också efter att träffa min söta pojkvän i helgen och bara ta det lugnt, och gymma såklart. Nu ska ridlåren bort!

Här kommer en bildbomb på Sunny!
















Ångest

Japp.
Fyfan för matten säger jag bara. När jag slår upp matte boken så ser jag det framför mig med fet text, IG
Klarar jag det här, ja då jävlar blir det fest. Magen är inte snäll nu alltså, ont som fan.
Jag som annars hatar matteprov redan som de är, blir så jäkla nervös och stressad så när jag igentligen skulle kunna få VG får jag G. Jag orkar inte med detta. Ska prata med min lärare, för seriöst jag klarar inte av det här. Visst ni kanske tycker jag överdriver, det är ju "Bara ett prov", men när jag väl fått mitt första VG på ett matte prov, ja det var stort för mig, och om jag nu måste sumpa det för detta... Nej...

Aja. Har rast nu under italienskan. Ska tydligen få tillbaka våra prov idag. Vi får väl se hur många slarv fel och hur mycket spanska jag fick med denna gång! "haha".

Ikväll är det hoppträning iallafall, skönt. Har faktiskt längtat efter Mats träningen. Nu ska Cissi få se!
Snart är det Globen också. Najs. Shopping. Får dock se hur mycket cash man har, försöker spara minst 500 iallafall. Sen får man ju såklart se ifall de blir något shoppat. Men jag brukar vara duktig på att hitta saker. Hihi.

Nej över till verkligheten igen, ciao

Hitta en gammal bild på Nessa. Gulligull.


Dyslexi

Just nu går det mesta segt.

Min hjärna är seg och fattar ingenting när stackars pappa försöker få mig att åtminstående fatta G och VG frågorna till imorrn inför matte provet. Jag har typ matte-dyslexi, om det nu skulle finnas...Men ja, som sagt det har ju gått sådär. Kan typ hälften säkert, sen resten är bara att hålla tummarna.

Förövrigt är jag små sjuk och har magkatarr och andra smärtor, det är ju inte heller precis lyckat.
Har dessutom en jävla massa plugg som jag måste ta tag i snart... Bla ska jag sitta med historia tidigt imorrn innan skolan när jag istället kunde ligga i varma sängen och sova. Fyfan.

Mycket runt omkring en nu är j*****t tråkigt just nu, vädret, plugg, inget specielt som händer heller för den delen.

Klockan är nu kvart i tolv. Jag ska upp tjugo i sex.... Kanske dags att slagga? Anyways, haré gött folket. See you tomorrow om inte annat.

2010-11-09

Ingen träning för mig ikväll, nope. Måste plugga matte...
Jag hatar matte, men det är ingen nyhet. Att det är snöstorm ute är inte heller någon nyhet så igentligen fattar jag inte varför folk måste blogga om det och skriva om det på fejjan. Men vafan, folk får skriva vad dom vill så länge det inte är skit som man hellre kan hålla för sig själv.

Ni vet såna som måste få uppmärksamhet och skriva av sig en massa skit om folk bara för att. Ok, det är klart jag har gjort det, men seriöst? Sånt höll man på med i 7an/8an. Man växer ifrån sånt där, eller ja.. vissa iallafall. Tyvärr så gör inte alla det. Jag blir bara så jävla less när folk måste "gömma sig" bakom en dator/mobil och skriva sån skit istället för att säga vad problemet/problemen är face-to-face. Visst, det är klart man inte vill ha nån som kommer fram till en och säger skiten, men det känns väl fanemej bättre om dom vågar stå för vad dom tycker och kan säga det rakt ut, och helst försöka lösa problemet än att skriva det via sms, facebook mm eller varför inte bara genom allmänt skit snack?
Ja jag har en del "problem" som kopplar till detta just nu, det är bla därför jag skriver detta. Så folk ska börja tänka. Jag har ärligt talat försökt lösa en del problem med folk så det ska kännas bra från båda håll, men tydligen måste folk trycka ner andra för att känna sig bättre för tillfället. Men det är inte bara jag som känner så här, det vet jag för jag får ständigt höra folk komma med massa skit om andra eller att dom har råkat utför något liknande. Att skriva ett elakt sms om hur ful och oduglig någon är att man inte vill veta av dem, skriva en såkallad "pik" om någon på facebook som ska såra dom men utan att nämna några namn, men tillräckligt så att just dom fattar vad det handlar om eller bara genom allmänt skitsnack via bekanta. Nej usch, för mig är det sorgligt och patetiskt, framförallt omoget. Känner ni er träffade kanske ni ska tänka om nästa gång? Kanske ställa er frågor som "blir det bättre om jag gör detta? kommer det kännas bättre för mig?"

Nej, det ska bli så jävla skönt att träffa bästavän snart och bara prata av sig och ha kul med någon man litar på till 100%. Alla förtjänar någon som Amy Finlay som bästavän. Hon är som en syster för mig, handen på hjärtat. Hon är en av få vänner som faktiskt inte gått bakom min rygg. Hon är nog den enda förutom Ricky som verkligen känner mig, den jag är. Och Amy, du betyder så jävla mycket för mig. Det ska du veta. Även om vi träffas allt för sällan, men vi försöker iallafall! Jag kommer aldrig ge upp våran vänskap. För vi har något som är unikt. Om jag inte ringer dig ikväll så ska jag göra det imorrn. <3

Sen vill jag även tacka er andra underbara människor som finns där! Ni vet vilka ni är.

Nu ska jag äta mat och ladda upp inför en helkväll med pappa och matteboken. Tjoho.


som vanligt en gammal bild, men väcker minnen<3

2010-11-08

Jag vet att inprincip 99.999% av jordens befolkning har minst 1gång frågat sig själva eller någon annan vilket behov man har av en del matte. Just nu kämpar jag med algebra, funktioner, ekvationer,  grafer med algebra blablabla. Nej usch. Och när folk runt omkring en som har MVG i matte annars och kan "allt" typ, och dom tvekar. Ja då vet man att det är illa.

Speciellt för en som har G i matte, och jag som tänkte satsa lite mer nu efter mitt första VG på förra provet...

Nåväl, ska tortera mig lite mer nu, mamma va ju gullig och kom med sushi till lunch.

Och ja, för er som undrar varför jag inte är i skolan så är jag sjuk och har "de där värkarna" som vi tjejer får emellan åt. Och dom är inte snälla, nope.




Hästar för hela slanten.

Men givetvis, hästtönt som man är, måste man få tjata om sina fyrbenta varelser! Love it or leave it.

Som sagt var det hoppträning för Mats idag, det var grymt. Lärde mig en del som jag definitift kommer ta med mig i min ridning framöver. Amber med såklart.
Tyvärr inga bilder, gjorde en klassiker, tog med kamera/filmkamera men inte en enda bild. Aja, sånt man får leva med. Men för att trösta er kan jag ju då påpeka att det ändå inte hade blivit särskilt bra bilder i ridhuset.
Men Amber var iallafall grym. Duktig ponny! Fick fina komplimanger av Mats hihi :)

Därefter vart det nästa polle i nästa stall. Sunny bunny <3
Promenad igen (hon har haft feber + lite ont i benen men är bättre nu!)
Vart fler mys bilder, dock är hon rätt svår att fota då hon ska mysa med en hela tiden och stoppa mulen i armvecken hela tiden, sötan.

Sen vart det att tjocka sig rejält resten av dagen. Lunch buffé med efterrätt på Skaris (Skarholmen), fika hos farmor, fika hos vänner till familjen. Vart ingen middag kan jag ju då påpeka. Det behövdes inte.

Känner att träningen på gymmet med Ricky i helgen är till nytta, plus ridningen då!

Sen vart det såklart Världscupen i hoppningen på TV med morsan.

Känner mig småsjuk så ska ta och slagga nu, see ya.

(För att min blogg inte ska bli så där jätte tråkig, får ni en gammal bild på mig och Amber, in action.)


Asså ibland...

Har man ju typ en skruv lös. haha.
Märkte att jag skrivit 2010-09-06 i förra inlägget. Alltså september när det är november...
Ja... haha, ibland asså! Aja ändrade det nu iallafall, lite ordning får det ju lov att vara!

CIAO

2010-11-06

Nej, vart ingen träff med bästavän igår :( Jäkla skit. Men vi ska fan få till en tid nån gång i våra upptagna liv!

Idag är det då lördag för er som inte är med.

Tränade för Mats Samuelson igår, träna lite markarbete med Amber. Gick faktiskt riktigt bra om man får säga det själv, Mats såg nöjd ut iallafall över ridskole ekipagets prestationer och resultat.

Han nämnde nämnligen skillnaden mellan prestation och resultat.

Prestation är det man gör för att få till ett bra resultat. Det man lägger ut på arbetet, "effort" på engelska.
Resultat är då det man får ut av detta. Bra eller dåligt.

Träna på lite bom övningar, lite mindre hinder av socker bitar och koner. Vi jobbade mycket med att få hästen mjuk och följsam och "vänta" på en. Mycket serpentinbågar och volter. Mycket lydnad genomm övergångar mm också. Tyvärr har jag inga bilder men ska försöka få med kameran till på söndag för nästa träning. Då är det banhoppning som gäller. (Yes!)


Nu efter ha varit ute på den dagliga promenaden med Sunny så ska jag få i mig något att käka och plugga matte innan Ricky kommer <3

Ciao





Sunny day

Idag är det fredag. Snart skola Finns delade meningar om den saken ifall de skulle vara bra eller dåligt.

Hur som helst, var ute med busfröet idag på en promenad i solskenet. Här kommer lite bilder på sötsaken!

























Mycket snack liten verkstad.

Jag ska inte säga att det är typiskt mig, för det är inte, jag brukar faktiskt fullända saker eller iallafall anstränga mig för att få saker gjort. Men nu har jag varken haft tid, lust eller ork för att vara en duktig bloggare. Jag tror att det ligger mycket i att jag inte har någon "attraktiv" blogg. Hehe. Men det ska väl fixas som småningom.. Men nu vet ni iallafall! Lovar att kämpa med att lägga ut något någon gång ibland!

Ja, som alla borde veta så är det LOV. Skönt? Oja, dock ska förstås magsåren dycka upp mitt i allt och febern börjar knacka på dörren. Har även inte haft någon större tid att träffa kompisar heller, planen är att träffa Amy imorgon, hoppas, för nu börjar jag känna mig jävligt osocial och har ett mega-Amy-behov just nu. Behöver prata ut. Mest om idioter runt omkring en men även de underbara. Allt mellan himmel och jord om inte annat. Kanske dra ut och käka kina?

Kort summering av vad jag har lyckats hitta på under lovet;


  • MÅNDAG - Stockholm med mamma, bror och Ricky. Nacka forum och museum som gällde. Äter god mat och kommer hem med en hel del "najs". Sover hos mormor.
  • TISDAG - Stockholm fortfarande, shoppar lite till. Sen tillbaka till Muppsala. Dressyrträning på kvällen gick kanoners.
  • ONSDAG - Ricky räddar dagen. Hoppträning på kvällen. Alltid lika roligt!
  • TORSDAG - Synd om mig, Ricky pysslar om. Skrittat Sunny det lilla busfröet!
Btw, på Nacka Forum så träffa vi på The Voice. Även dem skulle tydligen shoppa. Min söta lillebror köpte även ett dataspel till mig medans han gjorde sin shopping (dvs spel). Så mamma har noga dokumenterat att vi är släkt medans vi suttit och nördat oss vid varsin skärm. Hehe.

Här kommer lite bilder.











NYA JACKAN <3 Osminkad och sjuk, hoppas ni är förstående över hur jag ser ut...

På bilden syns även min nya kamera jag fick av pappi idag. :)

Tyvärr inga häst bilder för er häst-folks.
Nu ska jag slagga.

RSS 2.0