Rena rama latin

Det är vad all denna kodning med design osv hit och dit är!
Jag har noll tålamod, funderar starkt på att låta någon ta över mot betalning... Frivilliga hör av er!


Solstrålen själv


Fix

Ska åka till min prinsessa nu. Världens gosigaste pålle!
Hon går ju på bete så ska mest bara kolla så allt är bra, olja hennes hovar och ev fylla på vatten.
Får se om det blir lite bilder, har nämligen köpt en ny kamera nyligen! Den är så grym!
Sen ikväll ska jag försöka fixa lite till bloggen! Kram sålänge!


Sky Jumper

Jag har under den närmaste veckan och lite till tagit hand om en liten pålle vid namn Sky. En gammal D ponny valack. Det har gått riktigt bra och till och med min prins vågade sig upp på den vita springaren och red en stund. Den ni! Dock lägger jag inte upp fler bilder på det, det är nog inte så välkommet från hans sida... Men ni kan ju alltid tjata på han ;) Vi får se om jag lyckas övertala han... En bild får ni iallafall!

Här är en bildbomb med bilder som tagits på korven iallafall :)


(Måste väll tillägga det att alla kläder är mina stora mjukiskläder han lånat och även hjälmen som var super liten, men man måste ha hjälm!)




(Longera en dag, passande nog var det den dagen han kom in helt full med blöt lera.)






Ny inköpt!

Jag har köpt ett JW set (schabrak + luva)!
Så himla stilrent o fint!
Har letat efter detta ett tag nu för att matcha mitt blå/vit/röda swarovski...
Läääängtar tills det kommer till användning, det passar tyvärr inte lilla Papaya då det är cob/full så jag får vänta lite tills det gäller med Sunny eller någon annan.





-

Som ni märker är jag aktiv igen! Härligt va? Haha...

Ska försöka trixa med designen lite idag iallafall! På tiden eller hur...
Kommer massvis med nya inlägg med massor av bilder.
So hang on!


What are words if you don't really mean them.



Jag behöver nog inte säga så mycket om låt valet, helt underbar låt, särskilt när man hört historien som ligger bakom den. Underbar.

VINST!

Åh detta gjorde verkligen min dag!
Jag har vunnit en rabatt check från Perfect Sit på 250kr av http://twolivesonepassion.se/
Så glad! :)


Mopeido

Nu tar jag min svarta fara som går hela 50km/h och åker ut till stallet för att hoppihoppa Papaya lite innan regnet kommer. Tror inte jag kommer hem med bilder dock, åker ut ensam så är lite svårt då.

Sen är det massa planer som ska göras! Men mer om det senare, först ut stallet!


Lite bling skadar inte någon

Nu har mitt fina swarovski pannband kommit! Glimmar som sjutton! Tyvärr beställde jag det med Sunny i tanken så det passar inte lilla Papaya tyvärr, så det får vänta med att användas ett tag. Såvida jag inte hittar en till pålle...

Och med det sagt kan jag nu erkänna att jag eventuellt kommer åka och kolla på en storhäst på 5 år tror jag det var. Ev. börja träna o tävla den med beroende på hur det verkar. Men inget bestämt ännu! Först ska vi se om det ens är något att titta på men det lät väldigt lovande i hennes mail! Så vi får se!

Alla frågar mig om o om igen... "Ska du inte skaffa en egen snart/istället?" Varför skaffar du inte dig en egen, du har ju talang!" Svaret blir då detta. Det är klart jag vill ha en egen. En egen som jag inte behöver ständigt stanna på samma nivå med och dela med andra så man inte kommer någon vart för vissa rider sämre än en själv. (Nu påstår jag INTE att jag rider som en gud men jag är faktiskt duktig, även om jag har många brister). OM jag vill! Och leva mina drömmar fullt ut. Det vill jag verkligen. Eller ja, jag har alltid velat men nu känns det verkligen rätt och som rätt tid. Dock måste jag hitta ett jobb, och det snabbt. Verkligen ta tag i detta. Och tjata ihjäl mig även om jag inte vet att de funkar för jag är ingen bortskämd skitunge.

Nej men sånt är livet, man kan inte få allt. Hur mycket det än svider i hjärtat på en. Får nog skriva ett separat inlägg om just det här för många undrar en hel del kring detta, mina mål inom ridningen osv. Men nu ska jag få i mig lite mat först!



.

...Ja det blir lite pauser då och då dess värre. Men det är sommar och nu är det sol. Så jag befinner mig som de flesta ute och hittar på bus istället. Men just nu regnar det, ska se om mina käraste grannar/vänner hör av sig snart o kommer hem så vi kan spela lite brädspel. Det är ju så sjukt mysigt när det regnar ute och sitta och ha en trevlig kväll med skoj o skratt.

Har haft några underbara dagar med min prins också, och vi spenderade faktiskt den senare delen av dagen med dom och spelade kubb o brädspel. Sen har jag och R shoppat lite och jag kom hem med några kassar. Kanske tar mig tid imorrn och lägger upp ett inlägg med innehållen.

Nu kikar jag på hästnet, som jag gör varje dag iofs, haha. Men det är svårt att låta bli. Har även bokat tid med Maria (tränare) och hon kommer ut o tränar mig och lilla Papaya på torsdag. För på lör-sön är det tävlingar! Lör: Dressyr och Sön: Hoppning. Strålande! Så får se hur jag gör på fredag om jag rider ut en sväng eller hoppar henne (eller kanske lite av varje). Sen har jag ju Sunny imorgon också! Tjockisen! Jag skojar inte, ni ska se henne hon ser verkligen ut som en flodhäst nu, fast en väldigt söt sådan.

Här är två bilder på mina skruttisar!
Piss kvalité på bilderna men det blir ju så när man bara har iphonen med överallt, har sällan kamera med mig.




Nya tag

Hej på er!
Det var ett tag sen, inte så konstigt hoppas jag?

F.r.o.m imorgon så tar jag nya tag med bloggen igen så ni får bättre update. Flera har undrat vart jag tagit vägen, men jag är fast kvar här hemma i vårat mellanmjölksland! Men tiden/lusten försvann lite. O sen har man inte alltid något vettigt att säga, tough shit!

Ska börja fixa ordentligt nu, verkligen försöka fixa design osv och mycket mycket bättre inlägg. De flesta har ju bara varit lite "bara för att" inlägg o korta onödiga. Och det är ju inte så kul, tycker jag iallafall... Men ni verkar gilla det ändå eftersom ni ändå klickar er in här! Tack!

Så nu när man har gått plus i kassan av alla vinster osv så blir det nog mycket shopping också! Om inte resa? Hmmm kan inte bestämma mig! Nåväl, stora problem som ni förstår ;) Beslut som ska tas... jag suger på't!

Imorgon = skolavslutning så kanske inte världens bästa update under dagen men ska försöka! Någon som vet hur man mobil bloggar på blogg.se hojta! Isåfall hade ni fått inlägg stup i kvarten! Nästan iallafall.

Nu ska jag sussa mig till sömns. Upp tidigt imorgon o gymma + sola. Sommar fräsch med andra ord. Kramar!

Sooooooommar sommar o sol...

Det märks att det är sommar nu, lite färre läsare och sämre uppdatering. Not good. Men samtidigt bra, det betyder att vi tar vara av sommarn ordentligt.

I förrigår vann jag och Papaya dressyren, och var felfria runt på Papayas första banhoppning någonsin. Vi är hur stolta som helst. Riktigt nöjd med dagen. Nu ska vi planera in fler tävlingar!

Hallooooooj

Har varit upptagen hela dan, har egentligen inte tid att sitta här men vad gör man för er lixom ;)

Men skulle bara informera er om att jag lever, R har äntligen tagit studenten, snart drar han ut och jag som fortfarande är liten kan inte så jag pyser hemåt jag! Men får med mig en hel tårta. Mmmmm
Men den är till papi<3 Han fyller år på fredag.

Sen när jag kommer hem måste jag putsa mina grejer och sätta ihop lite "outfits" så gott det går. Men ska förnya hästgarderoben snart ;) Och så måste jag plugga in banan... men jag kommer ihåg det mesta faktiskt, trots att det var ett tag sen.

Nej nu måste jag kila. Ciao

RSS 2.0