Ponny

Var precis och kollade på ponnyn nu efter skolan så hann tyvärr inte blogga innan. Men det gick bra, så nu är man ponnyryttare igen! Ella som äger henne är väldigt gullig (ponnyn likaså för den delen) så det blir nog bra. Vi red först lite på banan och sen hoppade vi lite.

Papaya som hon då heter är en D-ponny på 142 i mankhöjd. Som Jens dåra men han är lite rundare ;) Tanken är att hon ska säljas så småningom och jag ska träna och tävla henne. Just nu är hon ganska "grön" och har inte hoppat så mycket osv för hon har haft två föl och så. Men utifrån vad jag kände idag så lär hon sig väldigt snabbt och vill väldigt mycket och är positiv till arbete så det blir säkert bra!

Så nu ska jag bara hitta en tränare och komma igång ordentligt för att komma ut så fort som möjligt på banorna och olika pay and jump osv. Så om ni vet några så hojta till!

Det är ju lite att jobba med men det är samtidigt väldigt kul, trots att hon är så grön. Men det känns ändå riktigt kul att man blir liksom "först".

Mamma var med och filma, dock fatta hon inte riktigt kameran eller så vart det inte så bra filmer så det är nog inget blogg-material. Men nästa gång ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0