TILL SALU

Säljer nu mina grejer jag har använt under den tiden jag tävlade ridskole ponnyerna. Allting är helt (ev. små skador men inget som påverkar användandet, isåfall har jag påpekat detta), bra kvalité och använt ca en termin totalt. En del har jag bar använt vid enstaka tillfällen.

Är du intresserad och ev vill ha fler bilder kan du kommentera detta inlägg eller maila mig på [email protected]


1) Gelpadd, passar ponny-full. Används främst som stötdämpande vid framförallt hoppning. Knappt använd, går att tvätta då tyget runt om går att trä av lätt och inutti är det en gelpadd. Färg blå.



2) (På bilden till vänster)Senskydd (fram) av läder, svarta med grön/vita spännband och mässingsdetaljer. Använt främst på tävling. har smort dom kontinuerligt så dom är mjuka och fina att använda och bra skick. Passar cob/nättare full.

3) (På bilden till höger)Senskydd (fram), bruna, fodrade med mjuk neopren vilket är lätt att hålla rent och mjukt för hästen. Kardborre spännen. Nyskick. Passar cob/nättare full.


4)Skritttäcke av fleece, grönt med bruna och vita detaljer, svansrem och rem att fästa i sadeln. Knappt använt. Passar cob.


5) Blått skritttäcke som tål regn. reflex längskanterna och fleecefodrat. Svansrem och stor kardborrknäppning. Litet hästmotiv på ena sidan. Passar cob. Lnappt använt.


6) Bruna transportskydd av högmodell. Stora och bra kardborrespännen. Fleecefodrade. Endast använda vid tävlingstillfällen och rengjorda efter varje gång. De enda små skadorna syns på bild och det är mest slitage nertill (där hästen trampar).Dom är förstärkta med en slags gummisula för att hålla längre. Annars hela och fina!


7) Pullarträns, svart. Passar cob-full. Tränset säljs komplett med tvådelat 17mm bett,nosludd och tyglar. Har två par tyglar till salu, de på bild är kalvskinnstyglar (supersköna! dom är även lite kortare.) OBS! DESSA INGÅR INTE I TRÄNSSETET, DE SÄLJS FÖRSIG. och ett par "vanliga" svarta lädertyglar som hör till tränset från början som följer med i setet.

Notera även att pannbandet på bilden INTE ÄR TILLSALU

Det som följer med är ett "vanligt" slätt,svart läderpannband och är lite tunnare än det som visas på bild.

Självklart kan jag ta fler bilder som visar hela setet komplett ifall det önskas. Allt är smort flera gånger och helt. Det finns bara en skada och det är en liten "ögla" som ska hålla i en rem men den behövs inte då det finns två.

Säljer även en "vanlig", slät, svart lädermartingal. Storlek full. Passar cob/full.




Om man är intresserad av något som inte finns med på bild men finns i beskrivningarna eller vill ha fler bilder så säg till!

Pris diskutteras vid intresse.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0